Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Duhovne vježbe za Salezijance iz Zagreba u Centru za mlade

Salezijanci 1U razdoblju od 09. do 11. veljače 2018. godine u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu, održane su duhovne vježbe za Salezijance suradnike mjesnog središta Jarun iz Zagreba. Skupinu od 18 članova predvodili su duhovnik don Anto Vasilj, te mjesni koordinator Davorin Novosel.

Salezijanci 2Pored bogatog dvodnevnog duhovnog programa koji je predvodio don Ante Vasilj, a koji se održavao u kapelici i multimedijalnoj dvorani Centra, skupina iz Zagreba imala je prigodu uživati u čarima Sarajeva i obići gradske znamenitosti.

S obzirom na to da su i članovi Salezijanske zajednice uključeni u projekt izgradnje Salezijanske osnovne škole u Zagrebu, bila je ovo odlična prigoda razmijeniti iskustva s djelatnicima Centra za mlade, kada je u pitanju izgradnja zgrade u Sarajevu koja okuplja tisuće mladih.

Salezijanci 4Prezentaciju izgradnje Centra za mlade, svoje iskustvo, kao i prostorije kompletnog objekta gostima iz Zagreba predstavila je Ivana Klačar, koja je Salezijanskim suradnicima poželjela mnogo vjere, ustrajnosti i žara u daljnjem radu. Važno je istaknuti da mostovi prijateljstva između ove dvije organizacije traje više od decenije s tendencijom da će se postojeća suradnja još više razvijati kada se izgradi Salezijanska osnovna škola.

Veliko hvala don Anti Vasilju, Karmeli Tomašević i svim suradnicima Salezijanskog mjesnog središta Jarun upućuju ravnatelj vlč. Šimo Maršić i djelatnici Centra, te im žele obilje Božje providnosti, ustrajnosti u njihovoj plemenitoj misiji, vjere i snage na putu izgradnje škole, kao i u svom poslanju.

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE