Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mališani iz Travnika razgovarali o ljubavi!

radionica s malisanima iz Travnika 1 KopirajU srijedu 14. veljače na dan sv. Valentina koji je poznat kao i Dan zaljubljenih, mladi iz sekcije animatora i volontera Katoličkog školskog centra Petar Barbarić u Travniku, koja djeluje pod vodstvom Regionalnog ureda Centra za mlade Ivan Pavao II. pripremila je poseban program za mališane.

radionica s malisanima iz Travnika 2 KopirajMališani produženog boravka, današnji dan zaljubljenih uz pomoć mladih koji su završili program Mladi za mlade- Formaciju animatora obilježili su bogatim i sadržajnim programom. Kroz radionicu koja je pripremljena za tri skupine učenika, mališani produženog boravka razgovarali su o tome što je to ljubav, na koji način ljubav možemo iskazati prema svojim bližnjim i ljudima oko nas. Posebnost programa svakako su bile poruke koje su mališani pisali za svoje roditelje, simpatije, prijatelje.

radionica s malisanima iz Travnika 4 KopirajOsim obrazovnog aspekta, program za mališane produženog boravka služi ujedno i za povezivanje kroz igru i zabavu. Ovaj, posebno pripremljen program za mališane postao je tradicija animatora, učenika KŠC-a u Travniku, te zahvaljujući rezultatima prethodno održanih radionica će se uspješno nastaviti do kraja školske godine.
Nakon obilježenog dana zaljubljenih, animatori i volonteri, zajedno s koordinatorom Regionalnog ureda, Alenom Gudalom već razmišljaju o programu koji će sigurno zabaviti i razveseliti mališane produženog boravka u ožujku.

radionica s malisanima iz Travnika 3 KopirajJosip Milanović 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE