IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenici KŠC-a "Sv. Pavao" u Zenici razgovarali o stereotipima i predrasudama

kz ZenicaU srijedu, 14. veljače u Katoličkom školskom centru Sv. Pavao u Zenici, za učenike 3. razreda gimnazije održana je radionica „Stereotipi i predrasude“, u okviru projekta Koračajmo zajedno koji realizira NCM Ivan Pavao II. u suradnji s Pravoslavnim Centrom za mlade Mitropolije Dabrobosanske Sv. Petar Sarajevski i mladima iz Islamske zajednice.

Na samom početku, učenike je pozdravila Marija Puljić, koordinatorica projekta u ime Katoličke crkve. U nastavku je vršnjačka edukatorica Žaklina Brnadić upoznala učenike s ciljevima i aktivnostima unutar projekta Koračajmo zajedno, a zatim je uslijedila interaktivna radionica tijekom koje su mladi imali priliku razgovarati s vršnjačkim edukatorom Strahinjom Savićem o stereotipima i predrasudama. Vršnjači edukatori i učenici došli su na koncu do zajedničkog zaključka da svi imaju određene predrasude, ali da je potrebno raditi na njihovom nadilaženju kroz upoznavanje i prihvaćanje drugog i drugačijeg.

kz zenica 1

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. zahvaljuje Katoličkom školskom centru Sv. Pavao na otvorenosti za suradnju.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Studeni 2020
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE