Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Frama Domaljevac: Otvaramo srce za ljude u potrebi

Frama DomaljevacNije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš u ono što radiš i koliko daruješ drugima. Majka Terezija
Temeljni zakoni Božji su jednostavni: treba ljubiti Boga i bližnje. Pomoći i kad za to ništa ne dobivaš! To je kršćanska ljubav. Pomoći ljudima u potrebi činiš da budu dobri, unosiš Boga u svijet, osvajaš srca ljudi, širiš Božju ljubav, stječeš mnoge prijatelje, mnoge ćeš upoznati, jer mnogi su u nevolji.

U sklopu aktivnosti Frame Domaljevac djeluje i humanitarna sekcija pod nazivom Otvara srce za ljude u potrebi. Cilj ove sekcije jest organizirati misijske i dobrotvorne aktivnosti unutar mjesnoga bratstva naše Frame te sudjelovati u mnogim humanitarnim akcijama i projektima.
Na našem redovitom susretu Frame danas svi naši framaši jednoglasno su se složili da otvore srce za ljude u potrebi te su odlučili da se uključe u akciju za liječenje i otvore srce za Zvonku Zlovića iz Vareša koji zbog bolesti i operacije tumora na mozgu početkom veljače 2017. na KCUS-u Sarajevu, te druge operacije krajem prosinca 2017., te preporučene rehabilitacije i fizikalne terapije, što iziskuje velike novčane troškove koje Zvonko sam nije u stanju osigurati. Osim toga, novu operaciju trebao bi imati za tri mjeseca.
Naši framaši još jednom su pokazali svoju blizinu onima koji nas trebaju pa su za Zvonku za potrebe njegova liječenja darovali svu svoju godišnju članarinu za 2017. godinu. Prema Statutu Franjevačke mladeži BiH, pogl. VI. br. 85. svaki član ispunjava obavezu davanja mjesečnog doprinosa ili članarine od koje se pomaže rad mjesnog i područnog bratstva.
Dopustimo da milosrdni Bog ispuni tvoje srce i zapamti ti ovo: "Nekoliko ljudi je pomoglo tebi. Pomogni i ti nekima!".

Frama Domaljevac

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE