Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: još jedna radionica za učenike KŠC-a "Sveti Pavao" u Zenici

ksc zenica 5Nakon što su u  proteklom tjednu učenici trećeg A razreda gimnazije u Katoličkom školskom centru Sveti Pavao u Zenici imali priliku sudjelovati u radionici u sklopu međureligijskog projekta za mlade „Koračajmo zajedno“,  u ponedjeljak 20. veljače vršnjački edukatori Deana Relatić i Strahinja Savić održali su radionicu i za treći B razred gimnazije.

Kroz radionicu o nužnosti prevazilaženja stereotipa i predrasuda, učenici su mogli razgovarati i sudjelovati u diskusiji na ovu temu, kroz interaktivne vježbe. Razgovarajući s vršnjačkim edukatorima, sudionici radionice su uvidjeli da svatko od nas ima mnogo predrasuda kroz svakodnevnicu, ali da je potrebno pružiti priliku i upoznati drugog i drugačijeg.

ksc zenica 6Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. zahvaljuje Katoličkom školskom centru Sv. Pavao  za suradnju i podršku u realizaciji međureligijskog projekta za mlade „Koračajmo zajedno“.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE