Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Tražimo volontere spremne na izazove!

Formacija animatora 1Da je volonterski angažman dobar za srce i dušu, potvrđuju mnoga svjetska istraživanja koja jasno ukazuju i na to da ljudi koji volontiraju u mlađoj dobi imaju zdraviji kardiovaskularni sustav koji njihov organizam čuva od srčanih bolesti. Na osnovu jednog eksperimenta koji se radio s volonterima koji su tijekom deset dana volontiranja na projektima korisnim za društvenu zajednicu bili podvrgnuti i ispitivanju zdravstvenog stanja, eksperti su utvrdili da ulaganje energije u pružanje pomoći drugima, ne samo da čini ljude sretnijima i raspoloženijima nego i da ima pozitivne efekte na njihovo fizičko zdravlje. 

Zbog ovih razloga, ali i konstantnog rada na promociji volonterskog angažmana u sklopu svih projekata Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., pozivamo zainteresirane mlade da se pridruže skupini volontera, vršnjačkih edukatora Centra za mlade Ivan Pavao II. na dvodnevnu edukaciju 10. i 11. ožujka kako bi kreirali program i sadržaj novih radionica za mlade širom BiH u sklopu projekta Centra za mlade. 

Na edukaciji razgovarat će se o izazovima i problemima mladih u Bosni i Hercegovini, programima koji mogu uključiti i animirati mlade za svoj osobni rast, razvoj i izgradnju kao i za razvoj lokalne zajednice.

Prijaviti se možete putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem kontakt telefona: +387 33 766 225. Rok za prijavu je 7. ožujka!

Volonteri nisu plaćeni, ne zato što su bezvrijedni, već zato što su neprocjenjivi- Sherry Anderson

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE