Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom

1.3. A Pasion de Cristo 3Gospodine, kamo to odlaziš? – „Petrovsko“ pitanje postavljeno Gospodinu radi nepoznavanja Božje volje. I naša pitanja su često „Petrovska“. Gospodin ne kori Petra, nego koristi to pitanje radi pouke.

Ne trebamo se bojati „Petrovskih“ pitanja, bojmo se odbiti pouku. Zato ako imaš pitanje, dođi večeras i zatraži odgovor. Možda uz odgovor dobiješ gratis i pouku!

Ovom prilikom pozivamo vas, dragi studenti, da nam se u četvrtak, 01. ožujka pridružite na pobožnosti klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom koja će se održati u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u 19 sati.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE