Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radionica koja budi na promišljanje o volonterizmu i aktivizmu

Stup radionica Skola volonterizmaU petak, 11. svibnja u Osnovnoj školi Katoličkog školskog centra sv. Josip na Stupu održana je prva radionica u sklopu projekta Škola volonterizma.

Tijekom prve radionice koju su vodili Tamara Bakula, Tomislav Barišić i Antonio Topalović, vršnjački edukatori Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., mladi su imali priliku razgovarati o volonterizmu kao načinu života. Edukatori su mladima pomogli u razumijevanju svrhe volontiranja i načina na koje se volontiranje održava.

radionica na StupuSudionici su također podijelili osobna iskustva volontiranja u školi i lokalnoj zajednici što je pomoglo u razumijevanju teme susreta. Pored teorijskog okvira, sudionici su kreirali dvije volonterske akcije gdje su identificirali značaj, ali i moguće poteškoće pri realizaciji same akcije. Sudionici su izrazili zadovoljstvo što su imali priliku slušati o volonterizmu i što ih je ona potaknula na nova promišljanja o vlastitom aktiviranju.

Antonio Topalović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE