Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Škola volonterizma u Lepenici

lepenica volonterizmaU župi Banbrdo u Lepenici, 12. svibnja održana je radionica u sklopu projekta Škola volonterizma. Vršnjački edukatori Antonio Topalović, Adriana Drljepan i Ana-Marija Knežević su održali radionicu na susretu Frame.

Najprije je predstavljen rad Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., nakon čega su sa framašima razgovarali o volonterizmu, te volonterskim iskustvima. Važno je spomenuti da su mladi Frame Banbrdo već aktivno sudjelovali u raznim volonterskim akcijama, koje su organizirane od strane nekih organizacija ili su ih samoinicijativno održali.

Mladi su odlučili pokrenuti ekološku sekciju Frame, u sklopu koje će organizirati razne volonterske akcije. Također su razgovarali o pozitivnim i negativnim stranama svoje grupe, te o tome kako privući druge u volonterskim akcijama.

skola volonterizma u LepeniciOvim putem želimo se zahvaliti župniku fra Stipanu Radiću na otvorenosti za suradnju, te mladima im želimo puno sreće u daljnjem radu, kao i u realizaciji navedene akcije.

Ana- Marija Knežević

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE