Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uspješno održane radionice u sklopu projekta Škole volonterizma u Novom Šeheru

Novi Seher Skola volonterizmaU ponedjeljak, 14. svibnja u župi Novi Šeher održana su dvije radionice za krizmanike ove župe. Jednu radionicu u sklopu projekta Škola volonterizma koju je vodila vršnjačka edukatorica Tamara Bakula, te medijsku radionicu koju su vodili djelatnici Katoličkog tjednika Davor Krajinović i Josipa Prskalo. Radionicama je sveukupno nazočilo oko 70 mladih. Nakon podjele u grupe započeo je samostalni rad radionica.

Na radionici Škola volonterizma sudjelovalo je 36 krizmanika, koji su se na samom početku radionice upoznali s radom i djelovanjem Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. koji je nositelj projekta Škole volonterizma. Aktivnim slušanjem o volonterizmu i radom mladih u ovom području, mladi su imali priliku osmisliti vlastitu volontersku akciju posjete obližnjem vrtiću.

Ovim putem želimo se zahvaliti župniku fra Josipu Tomasu i duhovnom asistentu fra Ivanu Jakoviću na gostoljubivosti i otvorenosti za ovakvu vrstu radionica, te im želimo sreću u daljnjem radu, kao i u realiziranju navedenih akcija.

Tamara Bakula

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE