Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Školski izlet mladih iz Prozora u Centru za mlade

trip1Marko Marulić iz Prozora je u srijedu 23.5.2018 godine posjetila Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.


Ukupno 40 maturanata predvođeni vjeroučiteljem i kapelanom vlč. Stjepanom Didakom, ravnateljem škole gospodinom Slavkom Bilićem i nastavnicama Maricom Barešić i Marijom Malekinušić, imali su priliku uživati u različitom programu koji je osmislila Ivana Klačar, djelatnica Centra, a isti su animirali Antonio Topalović i Zvonko Zlović.

Već na samom početku imali su priliku se upoznati sa Centrom i u sportskoj dvorani Renovabis uživati u igrama koje su im vršnjački edukatori spremili. Zatim, nakon par igara, uslijedio je ručak i potom obilazak grada Sarajeva, posjeta Despića kući, prelijepoj Vijećnici, gdje su imali priliku i čuti bogatu povijest, a potom uživati u njenoj ljepoti.

trip3

Nakon Vijećnice nastavili su prema Sebilju, Baščaršiji, Begovoj džamiji, Katedrali Srca Isusova. Uz puno novih informacija o glavnom gradu Bosne i Hercegovine, uputili su se u šoping centar.

Ovom prigodom ravnatelj i djelatnici Centra Ivan Pavao II. zahvaljuju se učiteljicama i ravnatelju škole, kao i svoj djeci i roditeljima na povjerenju i na odlično organiziranom izletu za djecu iz Rame-Prozora, te se raduju nastavku suradnje.

trip2

Zvonko Zlović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE