Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Pet dana bez mobitela i interneta izazov za učenike iz Fojnice

Fojnica radionicaU srijedu, 06. lipnja održana je treća po redu radionica u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje za učenike osnovne škole u Gojevićima u osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić, Gojevići- Fojnica.
Na radionicu koju je vodila Valentina Gluvić, projekt asistentica, učenici su razgovarali o onome što su usvojili kroz prethodne dvije radionice, ali i Offline kampu koji se realizira kao završna aktivnost u sklopu projekta Klik za zdravlje. Sudionicima je predstavljen program i aktivnosti kampa, način realizacije organizacije, te podijeljena iskustva s prethodno održanih ljetnih kampova u organizaciji Centra za mlade Ivan Pavao II.

Veliki broj učenika složio se da im petodnevno funkcioniranje bez mobitela, interneta i društvenih mreža predstavlja izazov, koji će pokušati nadjačati i samim time testirati sebe. Radionica je završena s nekoliko korisnih igrica, za razvijanje logike, timskog rada, ali i odmor od formalne nastave i teorijskog dijela radionica.

Sigurni smo da će predstavnici ove škole ako se odluče biti dijelom Offline kampa uživati u bogatom i sadržanoj programu koji su djelatnici osmisliti, a koji će se održati od 2. do 6. srpnja. Ovom prilikom zahvaljujemo Upravi škole i nastavniku Zdenku Miličeviću na suradnji i prilici da se u četvrtak, 14. lipnja u 17 sati susretnemo s roditeljima zainteresiranih učenika.

Valentina Gluvić 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE