Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Počeo kamp Mali Putokazi u život

igricaU subotu 28.07. u župi sv. Ana u Radunicama počeo je ljetni kamp za mlade koji se realizira u sklopu projekta Mali putokazi u život. Ovaj projekt koji ima za cilj edukaciju i socijalizaciju djece bez roditeljskog staranja u domovima u Bosni i Hercegovini uspješno se realizira već osmu godinu. Ove godine kamp je okupio 40 sudionika iz Turije, Sarajeva i Zenice.

Prvi dan u poslijepodnevnim satima, sudionici su stigli u kamp, a nakon ručka i odmora kamp je počeo s programom. Na samom početku sve prisutne je pozdravila Marijana Miketek, koordinatorica, a zatim dobrodošlicu je poželila zamjenica ravnatelja NCM Ivan Pavao II., Renata Vrdoljak.
pozdravnarijecNakon predstavljanja programa i trenera koji će raditi s mladima, uslijedila je podjela u manje skupine Podjelom u manje skupine imali su priliku bolje se upoznati jedni s drugima te voditeljima svojih skupina, nakon čega su zaplesali i pokazali svoje plesno znanje.
Večernji dio aktivnosti bio je predviđen za igricu Poštar u kojoj su sudionici morali timski relizirati zadatke.
Prvi dan kampa završen je sa mnogo smijeha i u iščekivanju bogatog programa koji su vršnjački edukatori pripremili za sve sudionike.

 igricaa

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE