Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Bogat edukativni i zabavni program drugog dana kampa Mali putokazi u život

Kamp Putokazi u zivot drugi dan 4Drugi dan ljetnog kampa koji se održava u sklopu projekta Mali putokazi u život u župi sv. Ane u Radunicama, započeo je u nedjelju, 29. srpnja. Nakon jutarnjeg razbuđivanja i plesa, uslijedio je prvi timski zadatak u kojem je svaka skupina morala osmisliti svoje obilježje, tj. osmisliti ime grupe i zastavu koja će pratiti sve aktivnosti skupine do kraja kampa. Sudionici su pokazali svoje oduševljenje ovim zadatkom jer su mogli kroz crtanje i osmišljavanje zastave iskazati svoju kreativnost.

Kako je ovogodišnja tema Mundijal u Radunicama, podijeljeni u svoje matične grupe, sudionici su drugog dana kampa odigrali i prvi krug utakmica.

Kamp Putokazi u zivot drugi dan 5Poslijepodnevne sate obogatile su edukativne radionice o zaštiti i sigurnosti na internetu, nakon čega je uslijedio kviz znanja u kojem su sudionici pokazali svoju brzinu, opću pismenost i informiranost, te pokušali svojoj skupini donijeti najviše bodova i osvojiti nagradu za najbolju skupinu. Večernji program drugog dana ljetnog kampa bio je posebno zanimljiv jer su sudionici zajedno s vršnjačkim edukatorima pogledali film Čudo, nakon čega su svi zajedno podijelili svoje utiske s filma i razgovarali o snažnoj poruci koju film donosi.

Kamp Putokazi u zivot drugi dan 8Marijana Miketek

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE