Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Završen kamp Mali putokazi u život

grupnaPredzadnji dan ljetnog kampa u župi sv. Ane u Radunicama u sklopu projekta Mali putokazi u život, sudionici iz pet dječjih domova bez roditeljskog staranja iz Bosne i Hercegovine proveli su uživajući raznovrsnom programu.

Nakon doručka, sudionici kampa imali su priliku sudjelovati u radionici o osnovama pisanja vijesti o osnovama fotografiranja koju su za mlade pripremili djelatnici Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije, Miroslav Gracić i Josipa Prskalo. Popodnevni sati su protekli u kamperski igricama.
pisanjevijestiVečernji dio programa ispunjen je zanimljivim glazbenim programom gdje su mladi imali priliku predstaviti svoju skupinu zanimljivim skečom i jednom glazbenom numerom. Tijekom progrma imalu su priliku pogledati fotografije prisjećajući se sadržajnog i zanimljivog programa.

Posljednji dan osmog po redu kampa u sklopu projekta Mali putokazi u život završen je u srijedu, 01. sugusta 2018. zajedničkom evaluacijom svih sudionika.
Nakon doručka uslijedila je podjela majica za sve sudionike kampa i zajedničko fotografiranje kao uspomena na pet provedenih dana u župi sv. Ana u Radunicama.
superZajedničkom evaluacijom za 40 sudionika završen je službeni program ovogodišnjeg kampa za djecu bez roditeljskog staranja na kojem su mladi proveli pet dana uživajući u bogatom i sadržajnom programu, programu koji je svojim sadržajem ponudio za svakog po nešto, bilo da se radi o edukativnoj radionici, igri, plesu ili zabavnom dijelu programa.

Na samome početku evaluacije svim sudionicima na susretljivosti i otvorenosti zahvalili su se vršnjački edukatori i treneri na ovogodišnjem kampu Antonio Toplaović, Deana Relatić, Žaklina Brnadić, Ružica Marković, Faris Baručija i Blaženko Duvančić i volonterka iz Italije, Valeria Gare.

ogledaloNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ovom prilikom se zahvaljuje dječjim domovima bez roditeljskog staranja iz Sarajeva, Zenice, i Turije na uspješnoj suradnji koja traje već osam godine, svim sudionicima kampa na povjerenju, župi sv. Ane Radunice na otvorenosti te svim vršnjačkim edukatorima koji su radili sa djecom cijelu akademsku godinu.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE