Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Godišnje planiranje aktivnosti djelatnika Centra za mlade

GMNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. je mjesto koje više od deset godina okuplja mlade iz svih dijelova Bosne i Hercegovine pružajući im priliku za rast i razvoj te promičući kršćanske vrijednosti kroz znanje, duhovnost i susrete. Upravo zbog toga, u razdoblju od 5. do 7. rujna djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. su boravili u Marijinom svetištu Komušina – Kondžilo gdje su sudjelovali na godišnjem planiranju projektnih aktivnosti zajedno s ravnateljem prof. dr. Šimom Maršićem.

planiranje4Susret je započeo slavljenjem svete mise u kapelici sv. Ivana Pavla u Centru za mlade, odakle su se uputili prema župi Komušina. Po samom dolasku i nakon kratkog odmora uslijedio je radni dio dana kada je predstavljen program planiranja. Djelatnici su imali priliku razgovarati i iznijeti sve poteškoće, probleme i dileme s kojima su se susretali kroz proteklu godinu, a sve s ciljem jačanja kapaciteta i učenja na greškama kako bi bili spremniji za rad s mladima i izazove s kojima će se susretati.
planiranje3Naredna dva dana, koja su također započeli slavljenjem svete mise u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini, tim Centra za mlade je aktivno nastavio s radom u prirodnom ozračju i sunčanom danu, prisjećajući se svih dobrih ideja koje su realizirane u protekloj godini i stvarajući nove, još bolje. Razgovaralo se o novim mogućnostima i projektima koji čekaju realizaciju, a sve zbog mladih da bi oni kroz takav način rada mogli raditi na izgradnji svoje osobnosti, stvarati i kreirati nove projekte te biti pokretači pozitivnih događaja za one oko sebe, prenoseći znanje koje su stekli, ali koje su prije svega sami željeli i tražili.
planiranje2Ovom prilikom se zahvaljujemo župniku župe u Komušini, vlč. Borisu Salapiću na velikodušnom gostoprimstvu i prilici za uživanje u prekrasnoj prirodi i čistom zraku, a sve pod zagovorom Majke Božje. Mladima, učenicima i studentima, i svima koji su na bilo koji način dio Centra za mlade, želimo obilje Božjeg blagoslova u školskim klupama u narednoj školskoj/akademskoj 2018./19. godini te da budu nositelji i promicatelji istinskih vrijednosti stvarajući plodno tlo bogato djelima i idejama za buduće naraštaje.

Filipa Lončar

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE