Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uspješno završen ciklus predavanja u sklopu projekta Iuvenes Fructus

Iuvenes zadnje predavanje 2U subotu 06. listopada u Kornici održano je zadnje, dvadeseto okupljanje budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus gdje je održano predavanje na temu plasman i prerada voća te kooperative.

Iuvenes zadnje predavanje 1Na dvadesetom okupljanju polaznici su slušali dvije teme: o načinu plasiranja voća u našim uvjetima te o kooperativi. Naučili su na koje sve načine se voće može preraditi, koje vrste udruživanja gospodarstava i oblika suradnje postoje te na kojim principima funkcionira kooperativa.

U praktičnom dijelu bazirali smo se uglavnom na berbu jabuka, ali i na spuštanje protugradne mreže i prikraćivanje vrhova voćki.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE