Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

NAJAVA: Proslava blagdana zaštitnika i Dana NCM „Ivan Pavao II.“

POZIVNICA DAN CENTRA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. tradicionalno 22. listopada u godini proslavlja blagdan zaštitnika i Dan Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Proslava jedanaeste obljetnice Centra za mlade Ivan Pavao II. započet će u ponedjeljak, 22. listopada, misnim slavljem u 18 sati koje će predvoditi nadbiskup Vrhbosanski Vinko kardinal Puljić, dok će misno pjevanje animirati bend Udruge katoličkih studenata Emaus. 

Geslo ovogodišnje proslave rođendana Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. je Skupljajte trenutke, a ne stvari.
Po završetku misnog slavlja, uslijedit će bogat i sadržajan program, te prigodan domjenak u prostorijama Centra za mlade Ivan Pavao II.

Budete nam dragi gosti na proslavi 11. rođendana!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE