Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

JAVNI POZIV POSLODAVCIMA U BOSNI I HERCEGOVINI I CRNOJ GORI ZA ZAPOŠLJAVANJE PRIPRAVNIKA OSOBA S INVALIDITETOM

Power Logo BHCaritas Bosne i Hercegovine za potrebe projekta P.O.W.E.R: Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom, raspisuje:
JAVNI POZIV POSLODAVCIMA U BOSNI I HERCEGOVINI I CRNOJ GORI ZA ZAPOŠLJAVANJE PRIPRAVNIKA OSOBA S INVALIDITETOM

Broj poslodavaca koji mogu zaposliti pripravnike osobe s invaliditetom u sklopu projekta P.O.W.E.R. je 20 (10 u BiH i 10 u Crnoj Gori). Vrijeme trajanja pripravničkog programa je 12 mjeseci, a kada su u pitanju financije maksimalan iznos od 500 eura (ili protuvrijednost u BAM) iznosi mjesečno po pripravniku/ci za bruto nadoknadu svih troškova pripravničkog angažmana.

Kada su u pitanju opći uvjeti na natječaj se mogu prijaviti registrirani pravni subjekti (javna ustanova, institucija, privredno društvo, samostalni obrt, nevladina organizacija i sl.) i to iz Sarajeva, Mostara, Kotora i Berana. Poslodavci iz drugih mjesta koja pripadaju području Programa prekogranične suradnje između BiH i Crne Gore također će se uzeti u razmatranje. Još jedan od uvjeta je da svi poslodavci koji se žele prijaviti moraju imati izmirene zakonom propisane obveze prema uposlenicima, što se dokazuje potvrdom nadležnih organa.
Zainteresirani poslodavci trebaju poslati prijavnu dokumentaciju na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 20.11.2018.godine u 15.00 sati. Prijava treba sadržavati:

a) Prijavni obrazac (u prilogu)
b) Opis radnog mjesta za pripravnika/cu (obrazac u prilogu)
c) Potvrdu o izmirenim zakonskim obvezama izdatu od nadležne Porezne uprave
d) Potvrdu o solventnosti izdatu od poslovne banke
e) Potpisanu izjavu podnositelja prijave (Izjava u prilogu)

Više informacija o javnom pozivu se nalazi u Općim smjernicama za pripravnički i mentorski program. Kandidati koje žele aplicirati na natječaj su obvezni preuzeti Opće smjernice za pripravnički i mentorski program i obrasce za prijavu s web stranice Caritasa BiH (www.caritas.ba)

Informacije o natječaju preuzmite na linkovima ispod.

Prijavni obrazac 

Opće smjernice 

Izjava 

Javni poziv 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE