Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mališani iz Tuzle posjetili Regionalni ured u Kornici

Regionalni ured Kornica 3 KopirajU utorak, 06. studenoga Regionalni ured u Kornici posjetili u učenici trećeg razreda osnovne škole Katoličkog školskog centra sv. Franjo iz Tuzle u pratnji učiteljica. Program posjete započeo je pozdravnim riječima Amande Đogaš, voditeljice Regionalnog ureda i Joze Miletića, voditelja projekta Iuvenes Fructus, nakon čega su se mališani osvježili prirodnim domaćim sokom od jabuke u proizvodnji poduzeća Zorg In d.o.o.

Regionalni ured Kornica 2 KopirajNakon okrijepe, učenici su u pratnji učiteljica posjetili i obližnju crkvu gdje se nazočnima obratila gđa. Janja Antunović, župnjanka koja je govorila o povijesti župe, ali i životu u selu Kornica. Posjet je obogaćen i obilaskom sokare, gdje je kolektiv Zorg In-a predstavio program proizvodnje soka, ali i čipsa od jabuke.

Učenici su također imati priliku sami ubrati i kušati jabuke iz voćnjaka, nakon čega su se uputili prema životinjskoj farmi što ih je posebno oduševilo. Oduševljenje je izazvao i ribnjak na kojem su mališani najviše vremena proveli fotografirajući se za dugotrajnu uspomenu, ali i igrajući se raznih društvenih igara, nakon čega su se uputili prema Tuzli.

Regionalni ured Kornica 1 KopirajAmanda Đogaš

 

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE