YouthFluence: Otvorene prijave za duhovnu obnovu ministranata

U okviru projekta YouthFluence – uključi se, služi i prati kojeg Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II. provodi od rujna 2020. godine, organiziramo aktivnosti namijenjene ministrantima, odnosno djeci završnih razreda osnovne škole koja aktivno sudjeluju u euharistijskom služenju u svojim župnim zajednicama.
Svjesni smo kako je postojeći rad s ministrantima živ u našim župama, stoga je cilj aktivnosti ovog projekta povezati mlade i omogućiti im priliku za upoznavanje, te razmjenu iskustava i znanja kako bi bili u mogućnosti zajedno rasti u vjeri.
Pored formacije ministranata projekt YouthFluence nastoji duhovno osnažiti ministrante u njihovom djelovanju te nudi i duhovnu obnovu ministranata.
Stoga vas pozivamo da prijavite mlade za sudjelovanje u duhovnoj obnovi koja će se održati od 19. do 21. veljače 2021. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ koju će voditi vlč. Jakov Kajinić, duhovnik u Nadbiskupskom sjemeništu “Petar Barbarić” u Travniku.
Prijave možete slati putem maila na animatori.ncm@gmail.com te putem telefona na +387 33 766 226 do ponedjeljka, 15. veljače. Svi troškovi su pokriveni od strane organizatora.
Broj mjesta je ograničen.