Poziv na edukaciju za pisanje projekata za mlade

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine implementira projekt Socijalni projekti mladih u Vrhbosanskoj nadbiskupiji u sklopu kojeg je raspisan Natječaj za dodjelu malih grantova za podršku projektima mladih na razini župnih zajednica i dekanata.  U sklopu projekta organiziramo jednodnevni trening u cilju osnaživanja i unaprjeđivanja znanja i vještina za pisanje projekata kako bi mladi postali ravnopravni pri učešću na natječajima za pisanje projekata.

Cilj edukacije je savladati osnovne elemente projektnog prijedloga, te unaprijediti  razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Na edukaciji će moći naučiti osnove znanja i vještina iz područja projektnih prijedloga kao što su: što je sve potrebno napraviti prije nego se pristupi pisanju prijedloga projekta, osnovni elementi koje svaki projekt mora sadržavati, praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse, savjeti i upute, pisanje izvješća i sl. Jedan od ciljeva je i pripremiti se za natječaj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. koji je otvoren do 20. svibnja. Pravilno ispunjena aplikacija je jedan od glavnih uvjeta prolaska projektne ideje,  te samim tim sudjelovanje na edukaciji osigurava dodatni broj bodova projektne ideje.

Termin održavanja edukacije je  13. svibanj 2022. godine u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II.  u trajanju od 09 do 17 sati. Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 30 KM po osobi. U kotizaciju je uračunata edukacija, hrana i osvježenje. Za sudionike kojima je potreban smještaj dan ranije, isti će biti osiguran.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je poslati prijavu  do 11. svibnja 2022. godine. Prijave se mogu slati elektronskim putem na e-mail: ncm.martina@gmail.com. Broj sudionika je ograničen!

Za dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na broj 033 788 406.

Kontakt osoba: Martina Vidović