Otvorene prijave za 72 sata bez kompromisa

Od 27. do 29. rujna, po osmi  put, održat će se velika volonterska akcija 72 sata bez kompromisa koju na području Bosne i Hercegovine realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

U suradnji sa Vrhbosanskom nadbiskupijom, župama i školama, različitim organizacijama i udrugama koje okupljaju mlade i rade s njima, NCM Ivan Pavao II. kroz svoje aktivnosti nastavlja raditi na promociji volonterskog rada s ciljem poticanja mladih na sudjelovanje i uključivanje u volonterske programe kako bi razvijali kršćansku solidarnost te radili na razbijanju predrasuda o pasivnim mladima.

Kao i ranijih godina, mladi će volontirajući na akciji 72 sata bez kompromisa imati priliku pomoći potrebitima kroz svoje vrijeme, vještine i strast za dobrobit drugih, osjećati se korisnima i odgovornima u svojim župnim i lokalnim zajednicama radeći na humanitarnim, kreativnim, ekološkim, duhovnim, edukativnim, socijalnim projektima, a mladima iz Vrhbosanske nadbiskupije ove godine pridružit će se i mladi iz hercegovačkih i banjalučke biskupije.

Na osmu volontersku akciju mlade možete prijaviti individualno, zatim kao skupinu bez obzira na broj mladih. Važno je spomenuti da u svojim župama ili školama možete prijaviti i projekt koji želite da se realizira. Broj projekata koje župa ili škola želi prijaviti nije ograničen.

Prijavni obrazac potrebno je online ispuniti i poslati na e-mail: 72satabezkompromisabih@gmail.com najkasnije do 01. rujna do ponoći, nakon čega će projektni tim sve prijavljene obavijestiti o daljnjim informacijama o akciji.

Prijavni-obrazac-individualna-prijava

Prijavni-obrazac-obrazac-za-skupinu

Prijavni-obrazac-projekt-za-realizaciju (1)

Obrazac za projekt mogu ispuniti samo voditelji mladih, župnici, časne sestre, kapelani, profesori, nastavnici…