Edukatori Malih putokaza u život spremni za ljetni kamp

puz 2Vršnjački edukatori projekta Mali putokazi u život, Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., proveli su vikend od 14. do 15. svibnja u prostorijama NCM Ivan Pavao II. na teambuildingu.

Tijekom ovog susreta, mladi edukatori su imali priliku aktivno slušati i razgovarati s uposlenicama JU „Dom-porodica“ iz Zenice, socijalnom radnicom gđom Enisom Herceg i pedagoginjom gđom Almom Mrako. Prenošenjem vlastitog iskustva u radu s djecom vršnjački edukatori mogli su doznati važne sadržaje koji će i njima samima biti od velikog značaja u radu s djecom tijekom ovogodišnjeg ljetnog kampa.

puz 1

Kroz razne radionice i vježbe sudionici su imali mogućnost učvrstiti svoje znanje u radu s djecom i proširiti svoja vlastita znanja i vještine.
Nakon završetka radionice vršnjački edukatori su se posvetili detaljnoj organizaciji kampa, koji se već može nazvati dugogodišnjom tradicijom, jer se organizira devetu godinu za redom. Tema ovogodišnjeg kampa je edukativno-sportski i zabavni program, pa će tako sudionici kampa imati priliku sudjelovati na raznim sportovima i edukativnim radionicama.
Cilj ove radionice bio je pripremiti edukatore na samostalan rad tijekom kampa.

Ovom prilikom se zahvaljujemo djelatnicama JU „Dom-porodica“ iz Zenica na dugogodišnjoj suradnji i nesebičnom dijeljenu iskustva u radu.

Tamara Bakula