NAJAVA: Dan otvorenih vrata

daniotvorenihvrata 01Nadbiskupijski centar za pastoral Ivan Pavao II. u četvrtak 19. rujna 2019. godine, organizira Dan otvorenih vrata za sve koji su zainteresirani upoznati se s programom i kapacitetima organizacije.

Programom koji smo pripremili za Dan otvorenih vrata, u razdoblju od 10 do 14 sati, sve posjetitelje želimo još jednom upoznati s programskim sadržajem kojeg realiziramo svake godine, ali i s kapacitetom zgrade koja može odgovoriti na razne organizacijske potrebe kao što je iznajmljivanje prostorija za konferencije, seminare, poslovne sastanke, sportske susrete i sl.
Satnica programa
10:00-14:00 Predstavljanje programa rada Centra, obilazak zgrade, upoznavanje sa sportskim sadržajem; upis polaznika za sudjelovanje na radionicama EdusKreativus Ateljea (pripreme za likovnu Akademiju i Umjetničku školu)
11:00-12:00

– Susret s predstavnicima medija 

– Susret s roditeljima (prezentacija vrtića Anđeli čuvari)

12:00-13:00 Predstavljanje rezultata međureligijskog projekta Koračajmo zajedno
13:00-14:00 Dodjela nagrada uz prigodno druženje i zakusku u restoranu Centra

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na ovome događaju, jer ćemo osim prezentacije programa i kapaciteta zgrade, za sve posjetitelje osigurati i popuste koje ćete moći iskoristiti prilikom iznajmljivanja prostorija, ali i korištenjem drugog sadržaja Centra za mlade.
Molimo Vas da vaše prisustvo potvrdite najkasnije do 17. rujna 2019. godine. Ako imate nekih pitanja budite slobodni kontaktirati nas na broj +38733 766 226 ili putem e-mail: mladibkbih@gmail.com.
VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!