Koračajmo zajedno: Nogometni turnir prijateljstva

Turnir 3

U subotu 21. prosinca s početkom u 10 sati, održan je Nogometni turnir prijateljstva, u sklopu međureligijskog projekta Koračajmo zajedno. Cilj turnira je bio promicanje prijateljstva, zajedništva te suživota među mlađim generacijama.

Turnir koji je održan u sportskoj dvorani Renovabis Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. je okupio šest ekipa, koja su zauzela mjesta po sljedećem poretku:
1. FA Academica
2. FK Atletiko
3. SK Tempo Istočno Sarajevo
4. NK Omladinac A.N.J.K.Š.
5. ŠF Šampion Ilidža
6. ŠF Soccer.
Turnir 4Najbolji igrač je bio Kaan Muharemović (FA Academica), dok je za najboljeg vratara proglašen Irfan Jahić (FK Atletiko). Pehare i medalje svim sudionicima uručio je igrač FK Željezničar, Srđan Stanić.
Turnir 1Od ove školske/akademske godine projekt Koračajmo zajedno razvija se i kroz uvođenje sportskih aktivnosti u cilju promicanja mira i suživota. Sport ima itekako pozitivne vrijednosti učenja, kao što su timska suradnja, fair play i vodstvo, koje se tijekom igre ispoljavaju, a mogu se primjeniti i u svakodnevnom životu. Svim klubovima NCM Ivan Pavao II. zahvaljuje na sudjelovanju te želi mnogo uspjeha u daljem radu, ali i promicanju vrijednosti prijateljstva, zajedništva i suživota među mladima.

Turnir 2

N.M.