EU fondovi – kako napisati i provesti projekt?

DSC 0009U NCM Ivan Pavao II., od 3. – 5. veljače 2020., održana je edukacija pisanja EU projekata. Ova trodnevna edukacija bila je namijenjena djelatnicima NCM-a, ali i svima onima koji su htjeli pobliže upoznati pristupanje EU fondovima, kako upravljati projektnim ciklusom, te saznati iskustva stručnjaka u ovom polju. Voditelji edukacije su bili djelatnici Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije sa sjedištem u Osijeku.

Projektni ciklus je vrlo složen i potrebno je mnogo rada i vremena kako bismo mogli uspješno pripremati i provoditi projekte. To su nam i potvrdili edukatori Razvojne agencije iz Osijeka koji iza sebe imaju mnogo uspješno provedenih projekata i koji su polaznicima ove edukacije prenosili praktične primjere i savjete važne za upravljanje projektnim ciklusom.

DSC 0010

Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije je osnovana s ciljem stvaranja operativnog tijela koje će kroz aktivno djelovanje služiti kao instrument razvoja regije, s posebnim naglaskom na europske integracije. Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje.

Minja Todorović