Poziv na edukaciju za pisanje projekata za mlade

pisanje projekataU okviru projekta „Socijalni projekti mladih u Vrhbosanskoj nadbiskupiji“, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ će podržati 30 projekata s ciljem osnaživanja mladih u Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Prije objavljivanja natječaja za dostavljanje projektnih prijedloga, organiziramo dvodnevnu edukaciju namijenjenu mladim liderima na razini župnih zajednica i dekanata s ciljem osnaživanja i unaprijeđivanja znanja i vještina za pisanje projekata.

Cilj dvodnevne edukacije je savladati osnovne elemente pojektnog prijedloga, te unaprijediti razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Jedan od ciljeva je i pripremiti se za natječaj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ Pravilno ispunjena aplikacija je jedan od glavnih uvjeta prolaska projektne ideje, te samim tim sudjelovanje na edukaciji osigurava dodatni broj bodova projektne ideje.

Termin održavanja edukacije je 20. i 21. ožujka 2020. godine u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“. U petak 20. ožujka edukacija će se održati u terminu od 16.00h do 19.00h, a 21. ožujka od 09.00h do 17.00h. Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 60 KM po osobi. U kotizaciju je uračunata edukacija, smještaj na bazi punog pansiona, i osvježenje. Za sudjelovanje na edukaciji mogu se prijaviti najviše 2 osobe iz iste župe, škole, neformalne skupine.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je poslati prijavu do 16. ožujka 2020. godine. Prijave se mogu slati putem formulara koji možete pronaći ovdje. Program edukacije je namijenjen isključivo voditeljima skupina mladih. Broj sudionika je ograničen!

Za dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na broj 033 788 406.
Kontakt osoba: Marijana Miketek