Kardinal Puljić: među mladima se odmaram

DSC 0193Povodom obilježavanja stotog rođendana svetog Ivana Pavla II., 18.05.2020., smo u Centru za mlade ugostili nadbiskupa vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića.

U kapelici Centra za mlade „Ivan Pavao II.“ jučer su se okupili djelatnici zajedno s ravnateljem vlč. dr. Šimom Maršićem. Kroz svoju propovijed, kardinal se osvrnuo na život nekadašnjeg pape, danas sveca i zaštitnika ovog Centra, svetog Ivana Pavla II., koji je volio mlade i uvijek rado provodio vrijeme s njima, te kako je i sam govorio dolazio bi među mlade da se odmori. Kao što je papa Ivan Pavao II., već na početku svog pontifikata govorio, tako je i kardinal Puljić ovom prilikom podsjetio sve prisutne na njegove riječi: Ne bojte se!, te ih ovim putem ohrabrio da se odvažno nastave zalagati i raditi na stvaranju bolje budućnosti bez obzira na poteškoće na koje svakodnevno nailaze.

Kardinalovu propovijed s jučer slavljene mise, možete pogledati ovdje.

Nakon svete mise, uslijedio je ručak i kratko druženje u restoranu Centra za mlade.

Djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ ovom prilikom se zahvaljuju kardinalu Vinku Puljiću što ih je počastio svojim dolaskom, kao i na riječima ohrabrenja i podrške za nove radne pobjede i uspjehe.

DSC 0195

Minja Todorović