Svojim primjerom mijenjajmo svijet

Jelah 2 KopirajU utorak, 11. kolovoza Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizirao je susret za mlade u župi sv. Ivana Krstitelja u Jelahu.

U suradnji sa župom sv. Ivana Krstitelja, te župnikom vlč. Ilijom Marinovićem, djelatnice Centra za mlade, Minja Todorović i Nadežda Mojsilović, u jutarnjim satima su održale dvije radionice pod nazivom Govor mržnje na internetu i Volonterizam u zajednici. Nakon radionica u kojima su mladi razgovarali i razmijenili različita iskustva, drugi dio dana mladi su sudjelovali u sportskom programu, koji je vodio djelatnik Centra za mlade, Mario Tucaković.
Jelah 1 KopirajTijekom sportskih igara mladi su pokazali timski i natjecateljski duh, te uvidjeli važnost ovakvih susreta.
Druženje s mladima je završeno roštiljem i razgovorom o budućim aktivnostima Centra u koje se mogu uključiti i aktivno sudjelovati. Ovim putem NCM Ivan Pavao II. se zahvaljuje na suradnji i gostoprimstvu župniku vlč.Iliji te se radujemo budućim zajedničkim aktivnostima. 

Jelah 3 Kopiraj

Nadežda Mojsilović