Upriličen Dan otvorenih vrata

Povodom obilježavanja Dana otvorenih vrata, u četvrtak, 13. listopada 2022. godine, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. je organizirao bogat i zanimljiv program za sve posjetitelje. Svi zainteresirani imali su priliku doći, upoznati se s djelatnicima Centra za mlade kao i sa kapacitetima i projektima za mlade.

Svi posjetitelji imali su mogućnost obilaska i razgledavanja prostorija Centra za mlade uz pratnju djelatnika koji su pobliže prezentirali svrhu svakog dijela zgrade. Na samom ulazu djelatnici su izložili svoj rad i svoje aktivnosti kroz posljednjih petnaest godina rada, a svi posjetitelji mogli su razgovarati o programima u kojima mladi mogu sudjelovati. Za najmlađe posjetitelje, ali i one starije koji osjećaju dječju radost, organiziran je Kutak za najmlađe gdje su mogli provesti svoje vrijeme u uz igru i smijeh. Roditelji su također upoznati su s radom vrtića Anđeli čuvari. Ostali posjetitelji imali su mogućnost druženja na terasi Centra za mlade uz sadržajan i opuštajući Happy hour. Sve navedene aktivnosti popraćene su akustičnom svirkom mladih i talentiranih glazbenika Eme Burnazović i Irnesa Divjana.

Zahvaljujući  novom  projektu Centra za mlade Socijalna inkluzija osoba s intelektualnim poteškoćama u Sarajevu (SINOPS) koji se realizira s Udruženjem Oaza, korisnici Udruženja su zajedno s volonterima,  sudjelovali u programu Dana Otvorenih vrata.

Cjelokupan tim Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. zahvaljuje se svim sudionicima i organizacijama što su odvojili svoje dragocjeno vrijeme te nas posjetili. Nadamo da naše druženje neće ostati samo na posjeti nego da ćemo nastaviti suradnju i u budućnosti.