DAN OTVORENIH VRATA NCM “IVAN PAVAO II.”

DSC 0024U subotu 3. lipnja 2017. godine, od 11 do 13 h, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., otvorio je svoja vrata posjetiteljima koji su željeli upoznati brojne sadržaje i aktivnosti koje nudi ova zgrada. U nizu 10 godina službenog postojanja, NCM Ivan Pavao II., ponudio je velikom broju mladih ljudi iz cijele Vrhbosanske nadbiskupije priliku za rast, kroz raznolik sadržaj duhovnog, edukativnog i zabavnog programa. Još većim žarom, Centar je nastavio disati za mlade i s mladima nakon otvorenja nove zgrade, u lipnju 2016. godine.

DSC 0042Što i danas NCM Ivan Pavao II. nudi, posjetitelji su imali priliku otkriti kroz razgovor i druženje s djelatnicima i ravnateljem vlč. dr. Šimom Maršićem. Osim što su saznali koje projekte za mlade realizira NCM, mogli su se upoznati i s kapacitetima same zgrade, koja osobito studentima i mladima s područja Sarajeva svakodnevno pruža priliku za različite ativnosti (kapela sv. „Ivana Pavla II.“, sportska dvorana, teretana, radionice za mlade, druženje u restoranu i dr.).

DSC 0060Također, svi zainteresirani imali su priliku pogledati smještajne kapacitete, kao i konferencijske dvorane ove zgrade, što pruža mogućnost za realizaciju radnih aktivnosti različitim skupinama. Svoj kutak u prostorijama NCM Ivan Pavao II., pronašli su i najmlađi posjetitelji.
DSC 0081Nakon upoznavanja s brojnim sadržajima ovog zanimljivog zdanja u Sarajevu, posjetitelji su imali priliku osvježiti se i nastaviti druženje u prostorijama restorana NCM Ivan Pavao II. Aktivnost Dan otvorenih vrata Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održala se uz pomoć Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske. 

DSC 0063

M.P.