Don Damir Stojić i Božja pobjeda na Božićnom susretu mladih

Bozicni program Emaus KopirajTradicionalno, za mnoge u najljepšem godišnjem razdoblju Udruga katoličkih studenata Emaus u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira Božićni susret za mlade.

Program Božićnog susreta započinje predavanjem don Damira Stojića u 17 sati, nakon čega će uslijediti Pokorničko bogoslužje i sv. Ispovijed s početkom u 18 sati u crkvi sv. Ćirila i Metoda. Nakon toga uslijedit će sv. misa u 19 sati koju će animirati članovi benda Božja pobjeda, a prigodan Božićni program u 20 sati na kojem će se izvesti predstava Božić koji dolazi, koju će izvesti članovi Udruge katoličkih studenata Emaus.

Program će obogatiti i članovi benda Emaus kao i skladba koju će izvesti mališani iz Stadlerovog dječjeg doma Egipat. Božićni susret završit će podjelom paketića za sve nazočne studente te druženjem u kućnom baru Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sarajevu.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade studente, prijatelje, volontere, partnere, članove Udruge katoličkih studenata Emaus da svojim dolaskom obogate Božićni program te se duhovno priprave za najradosniji kršćanski blagdan.

Josip Milanović