Radost Božića mališani iz vrtića Anđeli čuvari podijelili sa svojim roditeljima

radost paketici KopirajU četvrtak, 21. prosinca u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održan je Božićni program za roditelje i prijatelje djece katoličkog dječjeg vrtića Anđeli čuvari. Predblagdansko ozračje i raspoloženje uljepšao je i bogat i sadržajan program koji su izveli mališani, njih 15 uz pomoć odgojiteljica Jelene Grubišić i Valentine Baršić.

Malisani iz vrtica KopirajNa samome početku u ime svih djelatnika i ravnatelja Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., nazočne roditelje i prijatelje pozdravio je Josip Milanović, djelatnik Centra i voditelj Božićnog programa, nakon čega je uslijedila recitacija pod nazivom Jesen na putu. Iako je zima kalendarski nastupila samo nekoliko minuta prije početka programa, mališani dječjeg vrtića Anđeli čuvari izveli su recitacije o jeseni, ali i kratki igrokaz u kojem jež dolazi do vjeverice kako bi mu sašila jesenjsku garderobu. Program je nastavljen uz pjesmu i ples koji su mališani pripremali zajedno s volonterima iz Njemačke i Italije, nakon čega je uslijedila recitacija Betlehemski pastiri.

djed bozicnjak daje darove KopirajPosebno oduševljenje kod nazočnih izazvala je plesna koreografija Pačji ples, kao i igrokaz Pahuljice, recitacija Tiha noć, te na samom kraju pjesma Zvončići, zvončići. Osmijeh na licu posebno je izazvao i dolazak Djeda Božićnjaka koji je za sve mališane pripremio prigodne poklone, nakon čega je uslijedilo druženje u restoranu Centra za mlade Ivan Pavao II.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. još jednom se zahvaljuje svim roditeljima na povjerenju te im upućuje iskrene čestitke povodom nastupajući Božićnih i Novogodišnjih blagdana.

publika Kopiraj

Josip Milanović