Spreman raspored za KMNL sezonu 2017/2018

NOVOKOLO2018aNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine želi župama ponuditi mogućnost sudjelovanja u Katoličkoj malonogometnoj ligi Vrhbosanske nadbiskupije-KMNL.

Cilj lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život.
 
U sklopu KMNL mladima se želi ponuditi nova dimenzija sporta oslobođena nasilja, psovke i dopinga, poticali lokalnu zajednicu na što bolju komunikaciju među različitim dobnim, socijalnom i kulturološkim skupinama, poticati bolju suradnju u župnim zajednicama i razvijati tjelesnu i duhovnu stranu ljudskog bića kroz redovitu fizičku aktivnosti i evanđeosku poruku ljubavi.

Na ovaj način se promiče navještaj i život evanđelja s ciljem oblikovanja vlastite slobode, stvaranja mentaliteta civilizacije ljubavi, sakramentalni život, tolerancija, promocija kršćanskih vrijednosti i dostojanstva ljudskog života.

Raspored KMNL-a 2017/2018

1.    Drvar
2.    Kreševo
3.    VBS
4.    Prozor
5.    SDIM
6.    Stup

NOVOkolo2018b

Više informacija možete dobiti na mail: mariotucakovic@hotmail.com ili na broj telefona: +387 61 900 730. Kontakt osoba: Mario Tucaković, voditelj KMNL lige.