Bend Emaus opet oduševio nazočnu publiku!

bozicni koncertUdruga Facultas za prosperitet mladeži, u okviru projekta Veseliji i ljepši Stari Grad – Zimska turistička sezona u Srcu Sarajeva, u petak, 29. prosinca 2017. godine, s početkom u 19 sati, upriličila je Božićni koncert u Velikoj dvorani Općine Stari Grad.

Koncert koji je realiziran na području općine Stari Grad, s ciljem stvaranje blagdanske atmosfere zasigurno je dao veliki doprinos kulturnom životu općine Stari Grad. Koncert je otvorio načelnik Općine Stari Grad, gdin. Ibrahim Hadžibajrić, nakon čega su uslijedili brojni glazbeni i plesni nastupi.

Svojim izvedbama program su obogatili članovi plesne skupine Bellarte, pedagoško-glazbena skupina Pravo lice, Mladen Jeličić- Troko, Udruženje Oaza, Vesna Domorocki, Marija Pervan, Jakša Jurjević, Sretko Vujić, Ivana Krstanović i Planet Poezija.

Posebno oduševljenje nazočnih gostiju u Velikoj dvorani Općine Stari Grad izazvao je i nastup članova benda Udruge katoličkih studenata Emaus uz čije su ritmove i zaplesali neki od nazočnih gostiju.