Članovi UKS-a „Emaus“ u pohodu na Trebević

2 CopyČlanovi Udruge katolički studenata Emaus, 19. siječnja, u subotu, organizirali su studentski pohod na Sarajevo te posjetili Trebević. Potaknuti održavanjem ovogodišnjih europskih olimpijskih igara za mlade, studenti su se uputili do odredišta vožnjom u žičari koja vodi do olimpijske ljepotice Trebević.

Pošto većina članova nije imala iskustvo vožnjom ovom žičarom, bila je ovo izvrsna prigoda u kojoj su mogli uživati zajedno u vožnji i pogledu na prekrasno Sarajevo, tako da su i sami postali dio lijepih i pozitivnih priča o kojima svjedoče starije generacije. U olimpijskom duhu, šetnjom do žičare, posjetili su i bob stazu, te se uputili na kratku pauzu za osvježenje u obližnji hotel.

Po povratku u grad, i zajednički ručak u obližnjem restoranu, unatoč umoru od dugotrajne šetnje nije se mogao sakriti izraz zadovoljstva zbog lijepe prirode i ugodnog društva. Kao mali znak pažnje, i sjećanje na divan dan u prirodi, svi članovi koji su sudjelovali dobili su privjeske sa simbolom grada Sarajeva.

Mateo Bunjevac