Ljubav u Kući nade u Odžaku

radionica Valentinovo 2U srijedu, 30. siječnja održana je druga edukativna radionica u Centru za rehabilitaciju i edukaciju Kuća nade u Odžaku. Tema radionice bila je Valentinovo, a vodila ju je predstavnica Regionalnog ureda u Posavini, Amanda Đogaš.
S korisnicima Centra razgovaralo se o tome što je ljubav, što darujemo ljudima koje volimo, te kako se osjećamo kada volimo i kada nas vole.

Kroz tri radionice mladi su i ovoga puta pokazali kreativnost, ali i punu zainteresiranost za temu. Prva vježba bila je osmišljena tako da mladi zajedno pronađu pojmove koji ih asociraju na ljubav, a one druge izbace. Sljedeća vježba se odvijala u parovima, gdje je svatko imao priliku reći što osobito voli kod svoga partnera s kojim je bio u paru, te na koji način njih dvoje provode vrijeme.

radionica Valentinovo 1Sudionici su iznosili zanimljive odgovore i njihovu neiskvarenu i iskrenu ljubav prema prijateljima. Posljednja radionica bila je namijenjena izradi poklona za Valentinovo. Pisale su se čestitke i iskruživala srca koja su bila namijenjena njima dragoj osobi.

Na kraju radionice, voditeljica radionice darovala je prijatelje u Kući nade, poklanjajući im izrađena srca s porukama o prijateljstvu.

Amanda Đogaš