Volonterska razmjena u Njemačkoj

volunteer in germany

Želiš li se društveno angažirati u nekoj drugoj zemlji?
Oduvijek sanjaš da boraviš jedno vrijeme u stranoj zemlji?

Onda je ovo ponuda za tebe!
Nemoj je propustiti.

Velik broj društvenih projekata čeka na tebe:
– u različitim njemačkim gradovima
– nekoliko različitih polja aktivnosti
– projekti koji odgovoaraju tvojim zanimanjima i očekivanjima!

ZAŠTO NJEMAČKA? – Smještena u srcu Europe, Njemačka nije samo važno sjecište između Zapada i Istoka. Sa svojim živopisnim gradovima, brojnim projektima za mlade i sveučilištima, svojim mirnim i raznolikim prirodnim regijama od mora na sjeveru do Alpa na jugu i multikulturalnim društvom, Njemačka nudi pravo iskustvo za svaku osobu. Štoviše, Njemačka ima četvrto po veličini gospodarstvo na svijetu, što je jedan od glavnih razloga za ogromnu popularnost volonterskih usluga – stoga ne brinite o mogućnostima volonterskih aktivnosti, već ćete pronaći i svoj omiljeni zadatak!

Kroz dugogodišnja partnerstva s nekoliko organizacija za mlade u Njemačkoj, NCM Ivan Pavao II i ove godine nudi mogućnost volonterskih razmjena svim mladim osobama između 18 i 26 godina, s osnovnim poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, motiviranim za rad s mladima/djecom i sudjelovanje u aktivnostima organizacije.

Za detaljnije informacije, kontaktirajte ured svakim radnim danom od 08-16h na +38733766226 ili na mail: minja.ncm@gmail.com. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!