Za istinsku ljubav morate doživjeti putovanje u nepoznato

emaus valentinovo 1U četvrtak, 14. veljače na spomendan sv. Valentina, članovi Udruge katoličkih studenata Emaus u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizirali su prigodno druženje za mlade povodom dana zaljubljenih.

Za neke dan zaljubljenih, za neke dan ljubavi. Jer, nije to dan kojeg trebaju doživjeti samo zaljubljeni parovi, nego dan kada svaki čovjek treba osjetiti ljubav, ono bratsku, prijateljsku, ljubav koja pruža zajedništvo ili pak ljubav drage osobe. Sigurno je mnogima, baš kao i nama silna materijalizacija i površnost koja nas okružuje pomalo stvorila odbojnost prema ovome danu.

Ako želite istinsku ljubav doživjeti onda morate u svome srcu dopustiti putovanje nepoznatom i dugom stazom čistoće i iskrenosti i tek tada ćete osjetiti kako se život mijenja iz korijena i dobiva puno veći smisao.

emaus valentinovo 2 CopyUpravo susret Udruge katoličkih studenata Emaus koji je bio organiziran, kroz svoj program ponudio je priliku mladima da se osjećaju voljenima i važnima, te da zajedno sa svojim prijateljima i vršnjacima pobjegnu od studentskih briga i upute se u nepoznatom pravcu ispunjenom pjesmom, plesom i trenucima koje će sigurno dugo pamtiti.

UKS Emaus