Važno: Pomjeren datum održavanja Marijafesta BiH

Logo MarijafestDragi mladi,

Svi vi koji ste imali želju ili koji ste se prijavili na V. festival duhovne glazbe Marijafest BiH obavještavamo vas da će se ovogodišnji festival, zbog nepredviđenih okolnosti umjesto 4. svibnja održati 18. svibnja u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Nadamo se da će svi glazbeni sastavi koji su se prijavili na festival zadržati svoju prijavu, a oni koji nisu bili u prilici sudjelovati 4. svibnja da će to učiniti 18. te tako uveličati našu glazbenu radost i zajedništvo.
Podsjećamo vas da će se ovogodišnji festival održati pod geslom Na krilima pjesme i da će okupiti mlade glazbenike iz Bosne i Hercegovine koji će pjevati u čast Blaženoj Djevici Mariji sudjelujući u bogatom i sadržajnom programu festivala.

Program festivala započet će misnim slavljem, nakon čega će uslijediti radionica za sve sudionike festivala. Cjelodnevni program bit će završen revijalnim festivalom duhovne glazbe na koji se još uvijek mogu prijaviti glazbene skupine, zborovi, sastavi iz BiH. Svi zainteresirani glazbeni sastavi trebaju ispuniti online prijavu. (potrebno je kliknuti na plavom bojom označena slova za prijavu). 

Na festival duhovne glazbe Marijafest BiH mogu se prijaviti sve profesionalne i amaterske glazbene grupe koje mogu izvoditi svoje autorske ili već ranije izvođene pjesme. Prijave su otvorene do 8. svibnja.

Ovim putem se ispričavamo ako smo na neki način promijenili vaše planove, te se veselimo susretu s vama.