Instagram live: Druženje s don Danijelom Vidovićem

Najava za liveSkoro mjesec dana, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., Minja Todorović, Nadežda Mojsilović, Antonio Topalović i Josip Milanović, svaku večer od ponedjeljka do subote uživo se javljanju na društvene mreže Centra za mlade.

S različitim sadržajem uživo druženje s mladima, prijateljima i partnerima kako iz Bosne i Hercegovine tako i regije, svi pratitelji na Instagram profilu i Facebook službenoj stranici imaju priliku uz instrumentalnu glazbu čuti poticajne misli, ohrabrujuće riječi djelatnika i zanimljive, kratke poučne priče.

Kako bismo mlade još dodatno ohrabrili, ali i iskoristili internet platformu za predstavljanje naših dragih prijatelja i partnera, u srijedu 15. travnja u 17 sati na Instagram profilu Centra za mlade Ivan Pavao II. ugostit ćemo don Danijela Vidovića, salezijanskog svećenika i župnika župe Duha Svetoga na Jarunu. Don Danijel Vidović povjerenik je za Pastoral mladih Hrvatske salezijanske provincije koji je u jednom intervju kazao da biti povjerenik za Pastoral mladih znači „biti s mladima u njihovom vremenu i prostoru, a osobito im biti duhovna potpora na njihovom životnom putu“.

„Zato dragi mladi, u srijedu u 17 sati budite s nama online na druženju na Instagram profilu kako bismo čuli što don Danijel misli o ovoj situaciji, što on zajedno s mladima radi i organizira u Hrvatskoj, koji su njegovi savjeti kako obogatiti ovo vrijeme i kako bismo čuli kakvu nam duhovnu podršku šalje“- poručuje Josip Milanović, koji će se danas družiti s don Danijelom Vidovićem.

Ako još uvijek ne pratite Instagram profil Centra za mlade, klikom ovdje možete pronaći naš profil i zapratiti nas.