Instagram live: Druženje s fr. Ivanom Dominikom Iličićem

1Skoro mjesec dana, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., Minja Todorović, Nadežda Mojsilović, Antonio Topalović i Josip Milanović, svaku večer od ponedjeljka do subote uživo se javljanju na društvene mreže Centra za mlade.

S različitim sadržajem uživo druženje s mladima, prijateljima i partnerima kako iz Bosne i Hercegovine tako i regije, svi pratitelji na Instagram profilu i Facebook službenoj stranici imaju priliku uz instrumentalnu glazbu čuti poticajne misli, ohrabrujuće riječi djelatnika i zanimljive, kratke poučne priče.

Kako bismo mlade još dodatno ohrabrili, ali i iskoristili internet platformu za predstavljanje naših dragih prijatelja i partnera, u petak, 17. travnja u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade Ivan Pavao II. ugostit ćemo fr. Ivana Dominika Iličića.

Fr. Ivan Dominik Iličić je svećenik dominikanac, odličan fotograf i studentski kapelan u Rijeci koji će mladima ispričati svoje zanimljivo životno svjedočanstvo, ispričati na koji način on ispunjava vrijeme u karanteni, te mladima podijeliti nekoliko zanimljivih trikova kako napraviti odličnu fotografiju.

„Nakon odličnih reakcija i velikog broja mladih koji su pratili gostovanje don Danijela Vidovića na Instagramu, u petak u 20 h ugostiti ćemo još jednog zanimljivog svećenika, fr. Ivana Dominika Iličića. Mladić koji je nekada bio daleko od crkve, koji je imao priliku za perspektivnu karijeru danas je svećenik i spreman je predstaviti se mladima iz BiH. Zbog toga je ovo odlična prilika da budete večeras s nama, na live druženju u 20 h na instagram profilu Centra za mlade.“- kazao je Josip Milanović, djelatnik Centra koji će se večeras družiti sa fr. Ivan Dominikom Iličićem.

Ako još uvijek ne pratite Instagram profil Centra za mlade, klikom ovdje možete pronaći naš profil i zapratiti nas.