INSTAGRAM LIVE: DRUŽENJE S PRAVOSLAVNIM SVEĆENIKOM MLADENOM DROBNJAKOM

Najava za Live NadaNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. kroz svoje projekte i aktivnosti veoma se ponosi dugogodišnjom suradnjom sa Srpskom Pravoslavnom crkvom koja se ostvaraje kroz veliki broj aktivnosti projekta Koračajmo zajedno. Cilj projekta koji godišnje okuplja oko 500 mladih je raditi na nadilaženju predrasuda, upoznavanju različitih vjeroispovijesti kako bi zajedničkim snagama gradili mirniju i sigurniju budućnost u Bosni i Hercegovini.

Upravo zbog toga, zahvaljujući pozitivnoj reakciji prijatelja i pratitelja Centra za mlade Ivan Pavao II. na društvenim mrežama koji svakoga ponedjeljka, srijede i petka prate gostovanja različitih svećenika koji rade s mladima, u petak, 24. travnja u 20 sati na Instagram profilu ugostit ćemo po prvi puta pravoslavnog svećenika Mladena Drobnjaka, iz Istočnog Sarajeva.
Otac Mladen Drobnjak, voditelj je Pravoslavnog centra za mlade Mitropolije dabrobosanske Sveti Petar Sarajevski. Završio je Pravoslavni Bogoslovski fakultet u Foči, parohijsku službu obavlja pri Hramu Sv. Đorđa, u Istočnom Novom Sarajevu, a pored poziva svećenika, otac Mladen Drobnjak se istaknuo u radu s mladima na području Mitropolije dabrobosanske, o čemu ćete imati priliku više čuti tijekom razgovora na našem Instagram profilu.
Osim o aktivnostima i o radu s mladima, sa svećenikom Mladenom ćemo govoriti i o Vaskrsu, kako je ove godine proslavljen, te na koji način mladi pronaći odgovore u Crkvi koji se trenutno tiču situacije s Corona virusom.
Budite s nama i večeras, 24. travnja u 20 sati na Instagram profilu i saznajte mnogo zanimljivosti o večerašnjem gostu kojeg će ugostiti Nadežda Mojsilović, djelatnica Centra i koordinatorica projekta Koračajmo zajedno.

Instagram profil Centra za mlade možete pronaći ovdje.