Praktični priručnik za mlade #Youth&Life

Slika prirucnik Da se veliki broj mladih s kojima Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. već dugo godina radi i surađuje u doba pandemije izazvane Korona virusom suočava s mnogim problemima i izazovima, potvrdili su mladi s kojima smo u stalnom kontaktu i komunikaciji.

Upravo zbog toga, Centar za mlade Ivan Pavao II. u suradnji s BHIDAPA-om (Europskim akreditiranim edukacijskim centrom, Interdisciplinarnim terapijskim centrom za zaštitu djece, mladih i obitelji, te znanstveno-istraživačkim centrom) kreirao priručnik, kao mali znak doprinosa mladima u borbi za situacijom izazvanom virusom COVID-19.
Praktični priručnik za mlade #Youth&Life, nastao je zahvaljujući inicijativi mladih, koji svojim pitanjima i promišljanjima uvijek donesu mnogo radosti i inspiracije, ljubavi, solidarnosti i novih pogleda na život.

U nadi da će u ovom priručniku, veliki broj mladih volontera, vršnjačkih edukatora, prijatelja i partnera Centra za mlade pronaći odgovore na mnoga pitanja, djelatnici NCM-a Ivan Pavao II. i BHIDAPA-e od srca se još jednom zahvaljuju mladima koji su s nama podijelili svoje brige, strahove, izazove u nadi da je stručni tim BHIDAPA-e, odgovorima na vaša pitanja omogućio da bolje razumijete sebe i svijet u pandemiji.

Vaš stručni tim BHIDAPA-e i vaš Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Priručnik možete pogledati i preuzeti ovdje. 

BudimoOdgovorni i brinimo jedni za druge!