Instagram live: Druženje s fra Josipom Jukićem

Najava fra Josip JukicViše od mjesec dana, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. svakog ponedjeljka, srijeda i petka na Instagram profilu Centra za mlade predstavljaju zanimljive svećenike, njihove životne priče i bogat pastoralni rad s mladima.

Ohrabriti mlade, odgovoriti na njihova pitanja, probleme i izazove, ali i upoznati svećenika iz drugog ugla cilj je instagram uživo javljanja koji iz tjedan u tjedan bilježe sve veći broj pratitelja ne samo iz Bosne i Hercegovinem, nego i Hrvatske i drugih zemalja regije.

U srijedu, 29. travnja, u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade, djelatnik Josip Milanović ugostiti će još jednog zanimljivog, drugačijeg svećenika koji će svojom životnom pričom sigurno inspirirati veliki broj mladih.

Fra Josip Jukić, večerašnji gost župnik je župe sv. Ante Padovanskog u Čukliću kraj Livna, a u večerašnjem razgovoru otkrit će koja mu župa nedostaje, ispričat će svoju borbu s kilogramima u kojoj je izgubio 96 kilograma. Fra Josip će nam otkriti i što je recept za dobar i kvalitetan rad s mladima i je li bolji nogometni trener ili igrač.

Budite i večeras s nama u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade i iz udobnosti vašeg doma upoznajte još jednog svećenika čij je vas rad i životna priča, vjerujemo oduševiti.

Ako ne pratite instagram profil Centra za mlade, možete to učiniti ovdje.