Instagram live: Druženje s fra Marinom Karačićem

fmk liveViše od mjesec dana, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. svakog ponedjeljka, srijeda i petka na Instagram profilu Centra za mlade predstavljaju zanimljive svećenike, njihove životne priče i bogat pastoralni rad s mladima.

Ohrabriti mlade, odgovoriti na njihova pitanja, probleme i izazove, ali i upoznati svećenika iz drugog ugla cilj je instagram uživo javljanja koji iz tjedan u tjedan bilježe sve veći broj pratitelja ne samo iz Bosne i Hercegovine, nego i Hrvatske i drugih zemalja regije.

Nakon ovotjednog predstavljanja fra Julijana Madžara i fra Josipa Jukića, u petak, 1. svibnja u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade, djelatnik Josip Milanović ugostit će još jednog svećenika franjevca čij rad i djelovanje prati veliki broj mladih.

Fra Marin Karačić, nacionalni je duhovni asistent Frame Bosne i Hercegovine, kantautor duhovne glazbe čije pjesme bilježe desetine tisuća pregleda na Youtube. U razgovoru fra Marin će otkriti koja mu je najdraža pjesma koju je napisao, što je htio biti kao dječak i u čemu pronalazi inspiraciju za svoj rad s mladima. Saznat ćemo i što ga može nasmijati do suza, ali i što rasplakati.

Budite i večeras s nama u 20 sati na Instagram profilu Centra za mlade i iz udobnosti vašeg doma upoznajte još jednog svećenika čij je vas rad i životna priča, vjerujemo oduševiti.
Ako ne pratite instagram profil Centra za mlade, možete to učiniti ovdje.

Josip Milanović