Instagram live: Druženje sa s. Jelenom Jovanović

Najava za live Jelena KopirajU vrijeme pandemije izazvane korona virusom, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. iz dana u dan trude se mladima s kojima surađuju i koji ih prate ponuditi raznolik, duhovan, edukativni sadržaj na društvenim mrežama.

Osim rubrika u kojima predstavljaju tradiciju, običaje i kulturu u Bosni i Hercegovine, gradove širom BiH, osnove kulturnog ponašanja, opasnosti i izazova s kojima se susreću na internetu, veliku pažnju mladih privlače i uživo javljanja na društvenim mrežama Centra za mlade.

Tako na Instagram profilu svakoga ponedjeljka, srijede i petka mladi imaju priliku upoznati se s pastoralnim radom i djelovanjem svećenika širom BiH i Hrvatske. Nakon uspješnih razgovara u kojima smo ugostili zanimljive svećenike i časne sestre iz BiH i Hrvatske, pravoslavnog svećenika Mladena Drobnjaka i Hfz. Saliha-ef. Halilovića u ponedjeljak, 11. svibnja na Instagram profilu Centra za mlade ugostit će s. Jelenu Jovanović.

U live druženju koje započinje u 20 sati sa s. Jelenom razgovarat ćemo o njenom duhovnom pozivu, radu s mladima i izazovima s kojima se susreće u radu s mladima. S. Jelena će nam otkriti i koji joj je najdraži projekt Centra za mlade Ivan Pavao II. u kojem je sudjelovala, koliko je važan volonterski rad i kako zamišlja rad s mladima nakon završetka pandemije izazvane koronavirusom.

Budite s nama i večeras, 11. svibnja u 20 sati na Instagram profilu i saznajte mnogo zanimljivosti o večerašnjem gostu.
Instagram profil možete pronaći ovdje.