Instagram Live: Druženje s fra Mariom Knezovićem

Live fra Mario CopyU vrijeme pandemije izazvane koronavirusom, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. iz dana u dan trude se mladima s kojima surađuju i koji ih prate ponuditi raznolik, duhovan, edukativni sadržaj na društvenim mrežama.

Tako na Instagram profilu svakoga ponedjeljka, srijede i petka mladi imaju priliku upoznati se s pastoralnim radom i djelovanjem svećenika širom BiH i Hrvatske. Nakon uspješnih razgovara u kojima smo ugostili zanimljive svećenike i časne sestre iz BiH i Hrvatske, pravoslavnog svećenika Mladena Drobnjaka i Hfz. Saliha-ef. Halilovića u ponedjeljak, 18. svibnja na Instagram profilu Centra za mlade ugostit će fra Maria Knezovića.

U live druženju koje započinje u 20 sati s fra Mariom Knezovićem razgovarat ćemo o izazovima današnjeg vremena, o odnosu crkve i medija, njegovom poslu kao novinara, odgovornosti i rizicima koje njegovo poslanje nosi. S obzirom na to da 18. svibnja se obilježava i 100. rođendan sv. Ivana Pavla II. saznat ćemo od fra Maria što on misli o liku i djelu ovoga sveca po kojemu i Centar za mlade nosi ime.

Budite s nama i večeras, 18. svibnja u 20 sati na Instagram profilu i saznajte mnogo zanimljivosti o večerašnjem gostu.

Instagram profil možete pronaći ovdje.