Godišnje planiranje djelatnika NCM-a Ivan Pavao II.

DSC 0096 KopirajPočetkom radnog tjedna, 14. i 15. rujna u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizirano je godišnje planiranje aktivnosti ravnatelja i djelatnika Centra za mlade.
Kroz dva dana planiranja, razgovaralo se o izazovima s kojima se Centar za mlade susreo tijekom pandemije koronavirusa reflektirajući se na nove, prije svega, online sadržaje, preko kojih se radilo s mladima. Iako su mnoge aktivnosti odgođene, zaključeno je kako se ipak našao način djelovanja da bi se ostalo u kontaktu s mladim ljudima, studentima i učenicima koji sudjeluju u programima NCM-a.

Također, ono što dovodi do rizika u budućnosti je situacija s pandemijom koronavirusa te se razgovaralo o načinima djelovanja i rada u tijeku nove 2020./2021. akademske godine.
Naša organizacija uvijek je svoj rad usmjeravala, te tako i nastavlja, prema mladima u školama, župama, na fakultetima ali i ostalim prijateljima, pa je tako odlučeno i ove godine, pronaći načine podrške i djelovanja kako bi, zajedno s mladima, NCM Ivan Pavao II. rastao i djelovao vodeći se temeljnim okosnicama, a to su obrazovanje, vjera i susreti.

DSC 0099 KopirajStudentima i učenicima želimo sretnu i uspješnu novu školsku/akademsku godinu.